Je bent 13 jaar en je hebt wat vrije uurtjes over naast school. Je bent aan het sparen voor een nieuwe telefoon, een fiets, skateboard of misschien een nieuwe game? Dus je wil graag snel geld verdienen en ook graag in de buurt werken. Liefst een baantje met veel afwisseling.

Goed nieuws! Dan is een baantje als folderbezorger of krantenbezorger echt iets voor jou. Je mag als 13 jarige namelijk huis-aan-huisbladen bezorgen. Op deze manier werk je lekker buiten en kun je zelf je werktijden bepalen. Werk je liever ’s morgens vroeg of ga je graag na schooltijd aan het werk? Als bezorger kun je ook nog eens extra bijverdienen door in december langs de deur te gaan voor een nieuwjaarsfooi.

Bezorgers
Bezorgers

Het enige wat je nodig hebt is een fiets, een beetje conditie en wat vrije uurtjes. Voor een leenfietstas om de huis-aan-huiskranten en folders in op te bergen bij het bezorgen zorgen wij.  

Als bezorger heb je maar 1 doel en dat is heelhuids de folders bezorgen en ervoor zorgen dat de kranten niet doorweekt raken. De folders worden bij je thuis afgeleverd. Jij vult de fietstas, fietst naar je wijk en gaat aan het werk. Lekker op jouw eigen tempo, dus dat is makkelijk en simpel geld verdienen.

Het fijne aan een baan als krantenbezorger of folderbezorger is dat je maar een paar uurtjes werkt en dus genoeg tijd over hebt voor je vrienden. Oh ja, en je huiswerk natuurlijk.

Zodra wij jouw aanmelding hebben ontvangen gaan wij kijken of er een bezorgwijk bij jou in de buurt is. Als er een wijk bij jou in de buurt beschikbaar komt nemen wij telefonisch of per e-mail contact met jou op. Wij zullen dan aangeven om welke wijk en kranten het gaat, wat de bezorgdagen zijn en natuurlijk heel belangrijk wat de verdiensten zijn. Wij doen ook ochtendkranten, dus dan kun je zelf aangeven wat je het liefste wil.

Ga je bij Van Dalen aan de slag? Dan ontvang je een leenfietstas om de huis-aan-huis kranten en folders in op te bergen.

Ben jij hierin geïnteresseerd? Vul dan het aanmeldingsformulier hieronder in.

Bezorgers

Op zoek naar een bijbaantje?
Wij zoeken jou!

Bezorger